Geen winterslaap voor Kampeerhal Roden


 


 


Roden – We zijn een half jaar verder sinds de grandioze opening van Kampeerhal Roden. Hoe hebben zij het hoogseizoen ervaren? DitisRoden ging langs om te evalueren met Richard Kremer en Harm Jan Poel over afgelopen zomer.


 


“We kunnen terug kijken op een zeer goed seizoen. Waar we stiekem op hoopten, is meer dan werkelijkheid geworden. Tevreden kunnen we zeggen dat we zo’n 250.000 betalende bezoekers hebben gehad. Al onze verwachtingen zijn overtroffen. In de topdrukte hadden we zo’n dikke 100 mensen aan het werk”


 


En nu? Op je stoel gaan zitten en achterover hangen?


“We gaan geen winterslaap houden. Er moeten nog een aantal dingen veranderd worden en we willen voor het nieuwe seizoen weer een aantal verrassende gekkigheden in de winkel aanbrengen. Zo hadden we dit jaar al bijv. de schoenentestbaan. Deze gekke dingen bedenken we samen met het personeel per afdeling. Op onze site www.kampeerhalroden.nl vind je ook onze activiteiten kalender, zo organiseren we nu Costa del Roden, waaronder een straten-beachvolleybal toernooi, om zo ook de buurt erbij te betrekken. Op Donderdag 17 oktober komt er een VIP-event. Dus hou vooral onze site en DitisRoden in de gaten. Begin volgend jaar hopen we ook de webshop klaar te hebben, zodat de klant ook online kan bestellen”


 


Al met al kunnen de mannen terug kijken op een prachtig hoogseizoen en hebben nog zoveel ideeën en plannen om de 18000m2 aan winkel nóg leuker en aantrekkelijker te maken voor u als klant.


Tekst Coby van Zanten