Laat je niet onaangenaam verrassen door de Belastingdienst! Stichtingen en verenigingen die vergoedingen betalen aan vrijwilligers zijn aan fiscale regels
gebonden. Het niet goed toepassen van deze regels kan tot naheffingen leiden. Het
uitbetalen van (on)kostenvergoedingen aan vrijwilligers én het inhuren van ZZP-ers, een artiest of iemand die zijn diensten aan de stichting of vereniging verleent, maar ook het uitreiken van cadeaubonnen en kerstpakketten, is niet altijd zonder fiscale gevolgen. Meindert Baptist, Financieel controller, neemt je mee in de wereld van de fiscale regels.

Tijdens de bijeenkomst leer je situaties herkennen waarvoor mogelijk regels gelden en hoor je waar de benodigde informatie te vinden is. Meindert praat je bij over de fiscale voorschriften, waarbij tevens de ontwikkelingen worden besproken binnen de wet en regelgeving, zoals de wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties).

De avond wordt gehouden op maandag 28 oktober van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.15uur) in het Inwonersplein, Schoolstraat 50 in Roden. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden vóór 25 oktober via Welzijn in Noordenveld (WiN). Mail aanmelden@welzijninnoordenveld.nl of bel 050 3176500.