Zwem4daagse in de herfstvakantie in Roden
Blijven zwemmen voor plezier en veiligheid


 


Van maandag 21 oktober tot en met vrijdag 25 oktober wordt weer de zwem4daagse georganiseerd. De Zwem4daagse is een sportief evenement waardoor kinderen gestimuleerd worden om te blijven zwemmen, zodat ze ook na het behalen van het zwemdiploma veilig zijn in en om het water.


 


Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen om veilig in en om het water te recreëren. Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te blijven oefenen. Plezier en veiligheid gaan prima samen. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen is bewegen in het water en is ook nog eens leuk en super gezond.


 


Tijdens de Zwem4daagse zwemmen de deelnemers (tot 10 jaar) 10 baantjes of 20 baantjes. Als beloning krijgt iedereen die na vier dagen alle baantjes gezwommen heeft een medaille.
Naast het zwemmen zijn er ook allerlei leuke activiteiten zoals Spijkerbroekhangen, leuke spelletjes en een tekenwedstrijd. Op vrijdagavond wordt de Zwem4daagse afgesloten met een spetterende disco tijdens het zwemmen.


 


Je kan ’s avonds wat lekkers eten in de horeca: woensdag pannenkoeken of poffertjes, donderdag minipizza’s en op vrijdag patat met snack naar keuze en een ijsje.


 


Eet je mee?
Er wordt dagelijks gezwommen van 17.30-18.15 of 18.15-19.00 of 19.00-20.00 uur. De kosten voor deelname bedragen 9 euro per persoon. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven online via www.sportcentrumdehullen.nl of bij de balie van het zwembad.