10e editie Wandeltocht Klaverblad van Noordenveld


 De Stichting Sportstimulering Noordenveld organiseert zaterdag 12 oktober de tiende editie van het Klaverblad van Noordenveld.
Het Klaverblad van Noordenveld bestaat uit 5 wandelroutes resp. van 5, 10, 15, 20 en 30 km die deelnemers jaarlijks in de verschillende windrichtingen van de gemeente Noordenveld voert. Dit jaar voert de tocht, afhankelijk van de gekozen afstand, door of langs Roden, Norg, Altena en Langelo. De organisatie streeft ernaar deelnemers langs mooi natuurschoon van de gemeente Noordenveld te
voeren in samenwerking met Staatsbosbeheer.


 


De wandelaars krijgen een routebeschrijving mee. Daarnaast zijn de wandeltochten bepijld. Alle tochten zijn deels verhard en deels onverhard.
Start en finish zijn bij hotel het Wapen van Drenthe in het centrum van Roden. Speciaal voor het Klaverblad van Noordenveld heeft het Wapen van Drenthe een arrangement samengesteld. Voor €10,00 krijgen de deelnemers, naast de (voor-)inschrijving voor de tocht, een kop ambachtelijke erwtensoep met roggebrood en spek.


 


De starttijden van de wandelroutes zijn:
- 30 km: tussen 8.00 en 9.00 uur
- 5, 10, 15 en 20 km: tussen 9.00 en 11.00 uur
De voorinschrijving is geopend. Ga hiervoor of voor meer informatie naar de website www.sportstimuleringnoordenveld.nl
De kosten voor deelname zijn € 5,00 (leden van de KWBN krijgen op vertoon van
ledenpas €1 korting bij voorinschrijving.
Ter plaatse inschrijven bij Wapen van Drenthe kost € 5,50 per deelnemer, waarbij leden van de KWBN €1 korting krijgen op vertoon van hun ledenpas.
Route en parkeren: Hotel Het Wapen van Drenthe bevindt zich in het centrum van Roden. In Roden is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. We raden u aan de P- routes aan te houden.


Contactpersoon: J. van der Molen tel: 06-50223968