Noordenveld - Het wordt een hele spannende competitie als het gaat om het winnen van de DitisRoden.nl Gouden Schoen in dit nieuwe seizoen. Wie zal dit seizoen topscorer van de gemeente Noordenveld worden bij de mannen?

Laatste twee jaar ging Enrico Wardenier er mee vandoor, maar er zal nu nog meer concurrentie komen van de andere ploegen uit Noordenveld. Wardenier gaf zelf al aan dat het moeilijk zal worden om de Schoen voor de 3e achtereenvolgende keer te pakken, doordat het moeilijker scoren zal worden in de 1e klasse. Wardenier maakte afgelopen jaar in totaal 27 doelpunten. Het jaar daarvoor maakte hij maar liefst 36.

Robin vd Tuin, ook van v.v Roden, zat Enrico Wardenier vorig seizoen op zijn hielen in het kampioenschapsjaar. Hij maakte er maar eentje minder. Hij schopte de bal 26 keer in het netje.

Ook zal v.v. Nieuw-Roden speler Wilco Drent een grote kans maken op de Gouden Schoen. Nieuw-Roden zal overigens aankomende zondag hun eerste wedstrijd gaan spelen in de competitie thuis tegen Gieten. Vorig seizoen werd hij 3e met 24 doelpunten, gevolgd door ONR speler Leon Schievels en v.v. Veenhuizen speler Bram Schmidt met beiden 16 doelpunten. Naast dat de bekende ploegen uit Noordenveld die eraan meedoen zoals van v.v. Roden, v.v. Nieuw-Roden, ONR, v.v Peize, GOMOS en Veenhuizen, doet nu ook het zaterdag team van v.v. Nieuw-Roden mee. Dit team komt uit in de 5e klasse en wil graag zo snel mogelijk promoveren, maar het eerste jaar is altijd moeilijk. Daartegenin wil v.v. Peize z.s.m. weer naar de 2e klasse en zal het doelpunten moeten maken.

Momenteel staat Enrico Wardenier, samen met Sjoert Giezen van Veenhuizen, alweer bovenaan met 2 doelpunten.

We gaan het allemaal zien en houden u natuurlijk op de hoogte op onze website, waar de topscorers te zien zullen zijn in een banner. Iedereen heel veel succes in de competitie!
Foto Enrico Wardenier (vv Roden) samen met Wilco Drent (vv Nieuw-Roden)