Zondag 6 oktober wordt voor de 15e keer de Bike Life Veldtoertocht gehouden, vanaf de inmiddels traditionele startplaats Het Ronostrand te Een. TFC Noad en WTC Roden staan deze keer ook weer garant voor een nieuwe en uitdagende route.

De te rijden afstanden zijn 25, 40 en 55 km. Starten kan tussen 9.00 uur en 10.00 uur. Dichtbij de startplaats is een grote parkeerplaats met volop gratis parkeermogelijkheden , de route is volledig bepijld en m.b.v verkeersregelaars kan men veilig oversteken. Gedurende de tocht is er een rijdende EHBO post aanwezig, tevens is er een reparatiewagen op de route. Na afloop kan men de fietsen afspuiten , en er is een ruime douchegelegenheid.

Adresgegevens: Camping Ronostrand, Amerika 16, 9342 TC Een. De routes zijn mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van Gemeente Noordenveld, Ruitercentrum het Fjordenpaard, Waterschap Noorderzijlvest, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Camping Ronostrand. En niet te vergeten alle vrijwilligers van de verenigingen. Voor snelle starters is er scan and go beschikbaar, degenen die nog vlugger van start willen kunnen terecht bij de on-line voorinschrijving bike-life-atb-tocht
Foto Jitse Raap