Leek - Hond & Kind Veilig en Plezierig Samen, hoe doe je dat? Tijdens de hond & kind lezing gaan we hier uitgebreid op in!

Interessant voor iedereen met honden en/of kinderen in hun leven! Ook als je zwanger bent of eerdaags grootouder wordt en een hond hebt of in de toekomst zou willen.

Jaarlijks worden 75.000 kinderen in Nederland gebeten door een hond. Meestal gaat dit om de eigen of een bekende hond en staat er een volwassene vlakbij.

Tijdens de lezing gaan we in op de vijf meest voorkomende motivaties waarom een hond een kind mogelijk in de toekomst zal kunnen bijten zodat je vroegtijdig signalen of problemen leert herkennen.

Ontdek tijdens de lezing of en welke uitdagingen er voor jouw hond (of de hond van de oppas) nog liggen voor een plezierige & veilige omgang tussen hond en kind.

We sluiten af met een aantal leuke kindertips die je direct kunt toepassen!

De lezing wordt verzorgd door Esmeralda Louwes. Zij heeft ruime ervaring in de jeugdhulpverlening en heeft zich middels een aanvullende opleiding gespecialiseerd in het bevorderen van de veiligheid tussen hond & kind.

Kosten: € 17,50 voor (oud-) cursisten en € 20,00 voor mensen van buiten.
Aanmelden via
www.hc-chimie.nl/agenda
21 November van 19.00 uur tot 21.00 uur

Foto Anja Cieremans