Veenhuizen - In augustus 2019 is de Ondernemerskring Veenhuizen (OKV) opgericht. Het oprichten van deze vereniging is een lang gekoesterde wens van ondernemers in Veenhuizen en omgeving. De eerste ledenvergadering heeft plaatsgevonden en het begin van het uitzetten van de koers is in gang gezet. Thema’s zijn onder andere duurzaamheid, stimuleren lokaal ondernemerschap, gezamenlijk inkoop, huurdersbelangen en het versterken van het toerisme en recreatie. Bovenal willen wij graag de ondernemers met elkaar verbinden en zijn we vooral een vereniging. Dat wil zeggen dat de leden de koers bepalen!

Achtergrond
In 2006 werd op verzoek van de gemeente Noordenveld een rapport opgesteld over het dorp Veenhuizen. Hierin werd geadviseerd om de belangen van ondernemers te bundelen. Dit door het oprichten van een ondernemersvereniging. Dertien jaar later is het dan zo ver, de Ondernemerskring Veenhuizen is een feit!

Wie zijn de ondernemers in Veenhuizen en omgeving?
Er zijn in Veenhuizen en omgeving uiteenlopende ondernemingen gevestigd en deze zijn actief in diverse sectoren. De Ondernemerskring Veenhuizen verbindt en maakt het mogelijk om elkaar te versterken, om te netwerken en om te groeien. Alleen ga je sneller, samen kom je verder! Oftewel, samenwerken is een belangrijke manier om je doel te halen. Voor veel vragen en problemen is om de hoek de oplossing.

Website
De Ondernemerskring Veenhuizen gaat binnenkort de website lanceren: www.ondernemerskringveenhuizen.nl In de nabije toekomst zullen hier ook de activiteiten en bijeenkomsten voor en door ondernemers te vinden zijn. Onze website gaat medio oktober de lucht in.

Aanmelden als lid of behoefte aan meer informatie?
Wilt u zich als lid aanmelden bij de Ondernemerskring Veenhuizen of wenst u eerst een oriënterend gesprek? Stuur het secretariaat een e-mail: secretariaat@ondernemerskringveenhuizen.nl. Of bel op werkdagen tussen 10:00 – 11:30 uur met de voorzitter A. Rutgers op telefoonnummer 06 12795636.