Zevenhuizen - Zevenhuizen heeft voor een kleine sensatie in de beker gezorgd om in eigen huis Peize te verslaan. Zevenhuizen die in de 5e klasse zondag uitkomt, versloeg de degradant uit de 2e klasse Peize met 3-1.

Zevenhuizen kwam vlak voor rust op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Marik Bandering. Direct na rust wist Frank Darwinkel de stand weer gelijk te trekken naar 1-1. Zo'n 20 minuten voor tijd maakte Joey Hummel voor Zevenhuizen de 2-1. Niek Uitham gaf even voor het eindsignaal Peize de genadeklap en zorgde voor een 3-1 overwinning op Peize. Hiermee is Peize ook uit de beker.

Het was voor Zevenhuizen de eerste overwinning in de beker. Eerder ging het al onderuit tegen Bakkeveen en DIO Oosterwolde. Peize blijft na 2 overwinningen op Bakkeveen en DIO Oosterwolde staan op plaats 2 met 6 punten uit 3 wedstrijden en is uit de beker. Dio Oosterwolde, die eerder nog van Peize verloor heeft ook 6 punten, maar heeft een beter doelsaldo en staat hiermee bovenaan. Zevenhuizen staat met 3 uit 3 nu op plek 3. Bakkeveen heeft ook 3 punten, maar heeft een minder doelsaldo dan Zevenhuizen.