ditisRODEN.nl HEEFT EEN NIEUWE EIGENAAR

Per 1 mei 2024 heeft een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over genomen en is hiermee de nieuwe eigenaar en aanspreekpunt.

Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als

Na nederlagen tegen Rolder Boys (5-0) en Jubbega (6-7) verloor de ploeg van trainer Martin Drent zaterdagavond van 't Fean'58. In Surhuisterveen werd het 4-1.

Al na vier minuten spelen kwam GOMOS op een 1-0 achterstand. Even later moest doelman Maurice van der Velde opnieuw vissen, 2-0. Toch kwam GOMOS vlak voor rust terug in de wedstrijd. Ivo Drent maakte de aansluitingstreffer. In de tweede helft gingen de Norgers op zoek naar de gelijkmaker, maar die viel niet. De thuisploeg maakte er zelfs nog 3-1 en 4-1 van.

Let op! De aftrap as zaterdag van de Oké Stars is een halfuur eerder. Aanvang 12.30 uur.

Volgende zondag begint GOMOS de competitie met een uitwedstrijd tegen vv Heerenveen. De aftrap in Heerenveen is om 14.00 uur.