BREAKING NIEUWS!Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar.Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van al het nieuws in Noordenveld en omstreken.Misschien heeft u deze nieuwe bolide ook al voorbij zien komen?

Rotterdam - Nieuw-Roden moest vrijdagavond helemaal afreizen naar Rotterdam, waar het moest uitkomen in de eredivisie tegen Feyenoord. De Landskampioen van vorig seizoen, die toen nog de naam TPP Rotterdam droeg. Feyenoord is ook de kersverse winnaar van de Supercup, die ze vorige week wonnen tegen het Groningse Drs. Vijfje.

Nieuw-Roden kon in de eerste officiële competitie wedstrijd goed meekomen tegen de landskampioen, alleen was het in de afronding net niet scherp genoeg. Met een 1-0 achterstand in de rust, wisten de Nei-Roners ook niet de kansen te benutten die ze kregen in de 2e helft. De terechte 2-1 werd nog wel binnengeschoten door Mariël Miedema, maar de Rotterdammers wisten in het slotakkoord Nieuw-Roden nog pijn te doen en wonnen uiteindelijk de wedstrijd met 3-1.

Volgende week vrijdag staat de bekerwedstrijd tegen ZVG/Cagemax op het programma in Sportcentrum de Hullen te Roden. De wedstrijd start om 20.30 uur.

Vrijdag 27 september speelt KTP Nieuw-Roden hun eerste officiële thuiswedstrijd in de eredivisie tegen EXS Zwolle in sportcentrum De Hullen. Burgemeester Klaas Smid zal dan de aftrap nemen. U bent van harte welkom. De entree zijn alle wedstrijden gratis toegankelijk.