-
Hennie en Jantje Rozema 65 jaar getrouwd!!
11.Sep.2019
VRIES - Was het 5 jaar geleden nog burgemeester Hans van der Laan van de gemeente Noordenveld die per fiets het 60-jarig bruidspaar Hennie en Jantje Rozema aan de Burgemeester van Wageningenlaan te Roden een bloemenhulde bracht, 5 jaar later was het Kornoeljehof te Vries de plek waar wethouder Henk Lammers van de gemeente Tynaarlo een prachtig bloemstuk mocht overhandigen aan het blij verraste 65 jaar getrouwde paar. Hennie is 91 jaar en bij Jantje staat de teller op 87 jaar.

In het Kornoeljehof genieten ze samen van goede zorg en gezelligheid. Die gezelligheid was er in hun knusse kamer woensdagmiddag zeer zeker. Een gedeelte van de familie was aanwezig en koffie, thee en gebak vulde de tafel. Ondertussen was Hennie druk in gesprek met de wethouder over onder andere z’n arbeidzame leven als terreinknecht bij de voetbalvereniging Roden. Jantje hoorde het allemaal rustig en glimlachend aan.

Hennie en Jantje wonen in het Kornoeljehof, Tynaarlosestraat 56, ’t Grote Veld 32, 9481 AD Vries.

Later in de middag werd er, samen met de familie, genoten van een uitgebreide en smaakvolle Chinese maaltijd.

DitisRoden feliciteert hierbij het 65-jarige bruidspaar Hennie en Jantje Rozema hartelijk met deze bijzonder heugelijke dag!!

Tekst/foto's Roel Lubbers©
Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.