Norg - Afgelopen vrijdag is Anne Doornbos met een aantal inwoners uit Norg en omgeving in gegaan op de vraag wat poëzie is. Verschillende poëzie is besproken en voorgelezen. Ook gingen de bezoekers zelf aan de slag. Alle deelnemers hebben een regel opgeschreven en daardoor zijn verschillende mooie gedichten ontstaan, onder andere de volgende:

De nacht er komt geen eind aan
Het nu ligt als een steen op mijn maag
De zon schijnt door het venster
De kamer blinkt er schitterend op
Ook de stenen in de tuin
Die maken het verleden ruim
Het verleden was gisteren, we leven in het nu

Het volgende kenniscafé is vrijdag 4 oktober en heeft als onderwerp kunstmatige intelligentie met prof. Dr. Niels Taatgen. Deze ochtend gaan we in op de vraag of een kunstmatige intelligente computer even slim zal worden als een mens.

Wil je ook meer weten over kunstmatige intelligentie en de ontwikkelingen op dit gebied? Kom dan vrijdag 4 oktober naar Bibliotheek Norg. Vanaf 9.45 is iedereen welkom, om 10.00 uur start de bijeenkomst en duurt tot ongeveer 11.30 uur. Toegang is €2,- euro en inclusief een kopje koffie of thee met een koekje. In verband met de catering is aanmelden is wenselijk, maar niet verplicht. Aanmelden kan telefonisch door te bellen naar bibliotheek Norg op 088-012 8415 of via de mail: info@bibliotheeknorg.nl.