Roden – Veel mensen willen afslanken, maar dat valt vaak niet mee in het drukke leven van alledag. Werk, thuis, kinderen, sport, hobby’s en sociale verplichtingen bepalen vaak ook wat we eten. Even een snelle hap of gemaksvoeding, goed eten en drinken schiet er dan vaak al snel bij in. Veel afslankmethodes bieden vaak maar een zeer tijdelijke oplossing en houden het jojo-effect in stand. Dat het anders kan bewijzen de afslankstudio’s van Easyslim.nu.

Sinds mei 2019 is Martha Strengholt actief in Easyslim.nu Roden. Deze zeer goed bezochte studio heeft per 6 september 2019 een tweede behandelkamer erbij gekregen in Roden.

De studio’s van Easyslim.nu werken met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden, met elektrostimulatie, de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en veilig. De studio in Roden ligt aan de Handelsweg 12 in Roden en heeft een groot bord. Ze is goed bereikbaar en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. De studio heeft een gezellige ontvangst-, behandel en gespreksruimte met een huiselijke sfeer.

Martha is franchisenemer van Easyslim.nu. Als zelfstandig ondernemer leidt ze nu de studio van deze afslankformule. Zij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vestiging. Voortdurend wordt vanuit het hoofdkantoor van de Franchiseformule in Almere, professionele ondersteuning en bijscholing aangeboden.

Zien wat ik voor u kunnen betekenen? Bel of app voor een intake en proefbehandeling, nu van € 89,-- voor € 49,- 06-44066875 of mail naar roden@easyslim.nu.

Ook kunt u via
www.easyslim.nu
online een afspraak voor een intake en een proefbehandeling inboeken. Graag verwelkom ik u in mijn studio.

Martha Strengholt
Easyslim.nu Roden
Handelsweg 12, 2301ZN Roden