Roden - Richard de Mos, wethouder in Den Haag en voorheen Tweede Kamerlid van de PVV, is vandaag op bezoek in Roden en verder in de provincie Drenthe.


De Haagse wethouder liet eerder in het Haagse radioprogramma Spuigasten weten in Drenthe "nog niet dood gevonden te willen worden". Alhoewel hij later vertelde dat hij alles met een knipoog bedoelde. "Het was niet negatief bedoeld over Drenthe en daarom gaan we het vandaag goedmaken"."Ik heb de uitspraken over Drenthe gedaan met een knipoog, alleen om aan te geven dat ik een groen-geel hart heb en er voor mij niets boven Den Haag gaat", aldus de flamboyante de Mos. Maar dat zal wel een "politiek" antwoord zijn geweest, na wij dachten.

Samen met gedeputeerde Henk Brink bezocht de Haagse wethouder Richard de Mos Health Hub Roden om hem de innovatie, ondernemersruimte en kwaliteit van leven in onze mooie provincie te laten zien.

Hij denkt er over na om een 2e huis in Roden te kopen. Maar dat zal hij ook wel met een knipoog gezegd hebben. ;-) . Maar natuurlijk alle respect dat hij naar onze mooie provincie is gekomen. HoofdFoto Healthub Roden