Terug van vakantie? Ver weg geweest of dichtbij? Welke ervaringen heeft u mee naar huis genomen? Wat komt er Uit De Koffer?

8 Kunstenaars presenteren van 14 september t/m 6 oktober 2019 in Kunstencentrum K38 te Roden, hun verrassingen ‘Uit De Koffer’ en ‘opgeslagen’ reiskoffers. Zij tonen hun reisimpressies, reisdagboeken in beeld, leporello’s en andere verrassingen.

De opening is vrijdag 13 september om 20.00 uur met ‘Hopefull journey’; een performance van Sander Baan en Kitty Boon.

De deelnemende kunstenaars zijn: Tonnis de Boer met grote aquarellen, Kitty Boon met een installatie en met foto’s, Jelly van den Bosch met olieverven en gouaches, Willy van der Duyn met onder andere leporello’s, Eva Kipp met reisboeken, heilige huisjes en ‘bagagetassen’, Tineke Meinema toont diverse keramische objecten, Ansje van den Muyzenberg is er met grafiek en Matty de Vries met schilderingen en een ‘altaarkastje met icoontjes’.

Eva Kipp en Matty de Vries vertellen op zondag 29 september over hun ‘Pakkende verhalen uit de koffer’. Aanvang 14.00 uur, toegang € 7,- incl. entree expositie; (kunstlievende) leden Verkuno gratis. Zie ook www.verkuno.nl
Zondag 6 oktober is er van 13.00 tot 16.00 uur de Buiten-workshop ‘schilderen in de Drentse campagne’ o.l.v. Tonnis de Boer en Jelly van den Bosch. Deelname € 20,- per persoon; aanmelding via 06-20720706.

Kunstencentrum K38 , Kanaalstraat 38 te Roden, woensdag t/m zondag 13-17 uur. Entree €2,- tot 18 jaar gratis.
www.kunstencentrumk38.nl

Foto 1: Ansje van den Muyzenberg
Foto 2: Eva Kipp
Foto 3: Jelly van den Bosch