VEENHUIZEN – Zunneschien, gelegen aan de Hospitaallaan 2 in Veenhuizen, is deze maand september nog dagelijks geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Tot die tijd staat de koffie klaar in Zunneschien en kan er als vanouds de gebruikelijke bajesthee worden gedronken.

De expositie in de komende maand is van Hennie Enting – Kuper uit Assen. ‘Ik ben begonnen als autodidact vanuit een verlangen om te schilderen. Creatieve expressie is een belangrijk onderdeel van mijn leven. De schilderijen zijn veelal intuïtief vanuit een emotionele betrokkenheid bij het onderwerp. Ik schilder hoofdzakelijk met acrylverf en olieverf op doek of op board. Het is gevarieerd en vrij geschilderd werk.’

De fietstochten onder begeleiding van gids Evert Bruining gaan van start op 10 en 24 september. Opgave is hiervoor ook mogelijk per groep op elke willekeurige dag. Uw kosten zijn € 6 inclusief een kop koffie. Vertrektijd om 13.30 uur en terug om 17.00 uur.

Informatie bij Tiny Veenstra 0592 388 419 of kijk op www.zunneschien.nl. Tevens zijn in Zunneschien werken te bewonderen van 150 hobbyisten uit de wijde omgeving. Al hun werken zijn te vinden in de inbreng-galerie.