Op vrijdag 6 september komt Anne Doornbos naar Bibliotheek Norg om in gesprek te gaan over Poëzie. Vanaf 10.00 uur gaat hij in op de vraag wat poëzie is en wanneer een gedicht goed is.

Bezoekers zijn welkom om deze ochtend zelf een gedicht mee te nemen die voor hen van waarde is. Die bij hen gevoel los maakt of om een andere reden belangrijk is.

Anne Doornbos zal samen met de bezoekers verschillende gedichten bespreken en toelichten waarom bepaalde gedichten bijzonder zijn.

Vanaf 9.45 is iedereen welkom in de bibliotheek van Norg, Brinkhof 1, om 10.00 uur starten de bijeenkomst duurt tot ongeveer 11.30 uur. Toegang is €2,- euro en inclusief een kopje koffie of thee met een koekje. In verband met de catering is aanmelden is wenselijk.

Bibliotheek Norg en Welzijn in Noordenveld organiseren elke eerste vrijdag van de maand een Kenniscafé voor mensen die graag hun kennis willen vergroten of geïnformeerd willen worden over recente ontwikkelingen. Heeft u nog verzoeken voor interessante onderwerpen? Dan kunt u contact opnemen met Yolanda Timmer, y.timmer@biblionetdrenthe.nl of telefonisch 06-83052276.