De vakanties zijn voorbij de scholen weer begonnen. Tijd om de draad weer op te pakken. Tijd om weer te gaan sporten, een nieuwe sport te gaan beoefenen of om voor het eerst te gaan sporten.

gSv Roden is een sportvereniging. Een zwemvereniging voor mensen met een beperking. Dat kan zijn een lichamelijke beperking, geestelijke beperking en/of een verstandelijke beperking. Mensen die door hun beperking niet aan de valide sporten kunnen deelnemen. Voor deze sporters bieden wij de mogelijkheid om te kunnen zwemmen, aqua-joggen of te waterbasketballen. Deze in Roden ontwikkelde sport is speciaal voor mensen met een beperking en wordt in competitieverband gespeeld. Op woensdagavond sporten onze leden in warm water, 30° C, heel fijn voor sporters met reumatische aandoeningen. Kunt u moeilijk in en uit het zwembad komen? Geen probleem met een tillift kunnen we eenvoudig in en uit het zwembad tillen. Vrij zwemmen al dan niet onder begeleiding van een vrijwilliger, aqua-joggen onder leiding onze aquajogging instructrice of waterbasketballen?

Woensdag 4 september start ons zwemseizoen en bent u vanaf 19:00 uur welkom in Sportcentrum De Hullen. Wilt u graag eerst meer informatie over wat wij u kunnen bieden kijk eens op onze website of neem contact op met Elly Bolt telefoonnummer 06-517 680 92.