Het Repair Café Noordenveld gaat het zesde seizoen in dit jaar. We zitten al vier jaar op onze vaste stek in de Doopsgezinde Kerk aan de Padkamp, Roden en blijven vasthouden aan de woensdagmiddag 14.00-16.00.

We hebben geprobeerd op meerdere locaties te starten. Dat was, naast de bieb destijds in Roden, in Norg, (zie foto onder met ex- wethouder Huisman en ex-directeur WiN Anne van Veen), Nieuw Roden, De Borgen en Peize, maar dat bracht teveel onrust en verwarring.

Alle Noordenvelders blijven nu weer welkom in Roden voor koffie en thee en natuurlijk een reparatie samen met onze vrijwilligers. Als er nog oude en/of kapotte spullen uit het vorig jaar in uw huis, schuur of tuin liggen kunt u ze ook weer bij en met ons ter reparatie aanbieden in het nieuwe jaar.

Zoals gebruikelijk zitten onze vrijwilligers (een dozijn mannen en vrouwen) weer klaar met goede moed om met u aan de slag te gaan.

We starten in Roden op 4 september 2019, 14.00. Op verzoek doen we daarnaast twee
sessies in de Brinkhof, Norg, op 18 september en 16 oktober (info volgt). Voor wie ons nog niet kent: wij repareren allerlei kleinere apparaten, speelgoed, klokken en kleding enz.

Wat we niet doen zijn fietsen, computers en stoffering, omdat er al andere diensten zijn in onze gemeente. Alles gaat vrijwillig, ook de bijdrage die u kan leveren om onze kleinere kosten te dekken.