-
Oudere jeugd met paard en wagen door Zevenhuizen
12.Aug.2019
Ook de ‘’ouderen’’ worden niet vergeten in de feestweek, dit jaar was het wel een hele bijzonder middag: een rondrit door het dorp met paard en wagen.

Vooraf natuurlijk een kopje koffie bij cafetaria Appelhof. Tegen 14:00 reden er twee prachtige Belgen voor met een zeer comfortabele huifkar erachter. Nadat iedereen een plekje had gevonden kon de rit starten. Door de Bakkerstraat richting de nieuwbouw waar men de zetstukken kon bewonderen. Over de Molenweg naar de Veldstreek/Evertswijk/Hoofddiep/ Kokswijk waar we een prachtig rondje langs de aller nieuwste nieuwbouw konden rijden, want vele waren daar nog niet geweest. Terug over de Oudestreek/Oude Wijk weer richting Appelhof waar men onder het genot van een bitterbal en een Advocaatje nog even gezellig kon napraten over de prachtig tocht.
Dank voor de menners, die hebben 23 mensen een heerlijke middag bezorgd en ook de vrijwilligers die mee mochten. Ook hier telt natuurlijk dat dit niet zomaar even geregeld is, ook hier zitten weer vrijwilligers achter die zich er ieder jaar weer inzetten om de ouderen een gezellige middag te bezorgen, hou ze in ere.
Ook hulde voor deze organisatie.

Voor het complete programma aankomende week:
http://www.7huizen.nl/feestweek/

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.