Zevenhuizen - Zondagmiddag onder prima weersomstandigheden vertrokken om 13:00 166 oldtimers voor hun rondrit. Oude motoren en oude en de wat "jongere" auto’s hadden veel bekijks bij hun vertrek vanaf de Molenweg, het is ook een pracht gezicht om dat allemaal achter elkaar te zien weg rijden. Rond 17:00 waren ze weer terug waar men onder het genot van een hapje en een drankje nog gezellig kon napraten. Het was weer een geslaagde middag en hulde voor de organisatie die het weer prima voor mekaar had.

Nadat de oldtimers vertrokken waren begon het Ringsteken, sinds vorig jaar weer terug van weg geweest en ook die konden het niet beter treffen met het weer.
Er waren prachtig spannen bij en ook de ruiters deden dit jaar weer mee. Tegen 16:00 was dat afgelopen en konden de mensen die de oldtimers hadden gemist alsnog heen om te kijken.

Hoe mooi kunnen twee evenementen bij elkaar aansluiten!
Ook voor deze organisatie hulde, hier was ook alles weer prima voor elkaar.
Beide evenementen kunnen niet zonder vrijwilligers en er zijn veel vrijwilligers in touw aankomende week.

Mocht u om wat voor reden op iets moeten wachten bedenk dan even dat vele het doen voor hun plezier en dat ze zeker hun best doen maar dat het niet hun dagelijks werk is. En ook voor de omleiding van het verkeer: deze mensen, de verkeersregelaars, staan er zodat een evenement door kan gaan, ze staan er niet om jullie te plagen, zonder deze mensen is er geen evenement, hoe vervelend het soms ook is.
Voor het complete programma aankomende week: http://www.7huizen.nl/feestweek/
Foto's