LEEK - Zaterdag 24 augustus is het weer zover. Het jaarlijkse softbal mix toernooi bij honk- en softbalclub Knights uit Leek. De bedoeling van het softbal mix toernooi is om met elkaar een aantal gezellige wedstrijden te spelen. En “met elkaar” bedoelen we leden, oud leden, familieleden, vrienden, buren en kennissen.

Iedereen kan zich opgeven, per team of individueel. Voorwaarde is maximaal 5 geoefende spelers in een team. Doordat we spelen met geoefende en niet geoefende spelers/speelsters en jong en oud door elkaar, houden we hier tijdens de wedstrijden rekening mee. Gezelligheid en sportiviteit staan zoals altijd voorop.
Na afloop is er, onder het genot van een drankje en een BBQ, gelegenheid om over de dag na te praten. BSC Knights zorgt voor muziek, de gasten voor de sterke verhalen van nu en vooral van vroeger. Opgeven voor het softbalmix toernooi en de BBQ via secretaris@knightsleek.nl

Honk- en softbalclub Knights uit Leek, al 32 jaar spelend op sportpark Rodenburg in Leek, is altijd op zoek naar nieuwe leden. Vanaf 6 jaar kunnen kinderen al meetrainen/spelen in het Beeballteam. Ook in alle andere leeftijd klassen zoeken we nog nieuwe spelers/speelsters. Iedereen mag 4x gratis meetrainen om te kijken of de sport wat voor hem of haar is.

Wilt u meer informatie over de honk- en softbal sport neem dan contact op met secretaris@knightsleek.nl

Foto: Idse van der Donk©