Apart Drèentse dienst in Paais.

Op zundag 18 augustus is der in de kark van Paais een Drèentse dienst. Der warkt een paor bekende Drenten an met. Tea Nijnuis, uut Paais zölf, les veur. Ze is bekend as schriefster en tredt regelmaotig op.
Anne Doornbos vertelt het ontroerende verhaol van zien oldste zussie, dat maor kört leefd hef. En over hoe dat een rol speulde in het geleuf van zien olders en dat van humzölf Maor der is ok nog domnee Chris de Valk uut Paais. Hij zingt in dizze dienst het bekende lied van Daniël Lohues ‘As de liefde mar blef winnen’. En ja heur, in het Drèents! Net as vanzölf de aandere liedern op dizze mörgen.

De dienst begunt om 10.00 ure en elkenien in welkom!


Bijzondere Drentse dienst in Peize

Op zondag 18 augustus is er in de kerk in Peize een Drentse dienst.Een bijzondere, want er werken een paar bekende Drenten aan mee. Tea Nijnuis, uit Peize zelf, leest voor. Ze is bekend als schrijfster en treedt regelmatig op.
Anne Doornbos vertelt het ontroerende verhaal over zijn oudste zusje, dat maar kort leefde. En over hoe dat een rol speelde in het geloof van zijn ouders en dat van hemzelf. Maar er is ook dominee Chris de Valk uit Peize. Hij zingt in deze dienst het bekende lied van Daniël Lohues ‘As de liefde mar blef winnen’. In het Drents! Ook de andere liederen deze morgen worden in het Drents gezongen natuurlijk.

De dienst begint op 18 augustus om 10.00 uur. Iedereen is welkom!
Google Maps foto kerk peize