Wethouder Alex Wekema feliciteert Drunkenmonkey met gouden certificaat voor limoncello.

Peize - Op donderdag 8 augustus feliciteerde wethouder Alex Wekema om 10.00 uur het bedrijf Drunkenmonkey, aan Raadhuisstraat 6 in Peize, met het behalen van een gouden certificaat tijdens de International Wine & Spirit Competition.


Sinds 2014 maken Melissa Oosten en Titus Meijer, de mensen achter Drunkenmonkey, limoncello. Ze besloten dit jaar mee te doen aan de International Wine & Spirit Competition. Hun beide limoncello’s vielen erg in de smaak bij de experts en hebben een gouden certificaat ontvangen. Daarmee ’s werelds beste limoncello uit de competitie.

Na het behalen van de prijs is de vraag naar de limoncello erg toegenomen. Alex Wekema: “Allereerst vind ik het fantastisch dat ondernemers uit onze gemeente laten zien op hun vakgebied bij de besten van de wereld te horen, dat verdient onze felicitaties. Daarnaast willen we kijken of we de ondernemers kunnen ondersteunen bij de drukte die nu op hen afkomt. Misschien dat we samen kunnen kijken om mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt hierin te betrekken. Dit soort ambachtelijke werken kunnen daar geschikt voor zijn.”

Foto's© Gretha vd Veen