(Nieuw) Roden - 9 jaar geleden organiseerde de verenigingen vv Nieuw-Roden, vv Roden en vv ONR een uiterst succesvolle voetbalplaatjes-actie. Naar aanleiding van het 90-jarig jubileum van vv Roden komend seizoen hebben de drie verenigingen in Roden besloten komend seizoen de succesvolle actie wederom te organiseren.

In samenwerking met Jumbo Roden zal deze actie op 12 oktober van start gaan. Tijdens de actie worden bij de Jumbo voetbalplaatjes van leden van de verenigingen verspreid als voor een bepaald bedrag boodschappen wordt gedaan.

Alle jeugdleden komen individueel en als team op de foto, de senioren alleen als team. Meer informatie wordt gegeven via de clubs.

VV Roden
Voetbalvereniging Roden bestaat 90 jaar en dat gaan we een seizoen lang vieren met onze leden, vrijwilligers, sponsoren, supporters etc. Hierbij meer informatie over de festiviteiten waarmee we het jubileumseizoen beginnen op zaterdag 24 augustus aanstaande. Daarnaast nog een overzicht van de overige activiteiten tijdens het jubileumseizoen. We hopen op een sportief en gezellig seizoen!