Peize - In opdracht van Volksvermaken Peize had Noord- Nederlandse Motor en AutoClub (NNMC) weer een schitterende auto puzzelrit op poten gezet.

Elk jaar kijken Paaisers uit naar deze oriënteringsrit. En niet alleen bewoners, familie en vriendengroepen uit Peize, maar de deelnemers komen uit heel Nederland. Nergens in het hele land zijn er zoveel deelnemers. Vrijdagavond deden er maar liefst 112 auto’s en 364 deelnemers mee. Opnieuw een ongelooflijke aantal. Waar een "klein" dorp groot in kan zijn. Zegt natuurlijk ook veel over de organisatie van de NNMC en Volksvermaken Peize. Petje af voor deze 2 organisaties.

"Met 364 deelnemers hebben we - volgens de kenners - een absoluut nationaal record te pakken qua aantallen. Kortom: ook deze editie was zeer geslaagd!"

Zoals bekend lokken de vragen tijdens de rit altijd reacties uit. Er zitten altijd mensen bij die het beter weten dan een ander en dat levert hachelijke en grappige reacties op, want iedereen wil natuurlijk winnen. Er zitten ook veel mensen bij die de puzzeltochten als echte hobby hebben, die zijn door de wol geverfd. De uitslag staat hieronder 👇

Foto's© Gretha vd Veen