Roden - Wij van DitisRoden kregen afgelopen week een telefoontje van de beheerder van Camping Ot & Sien uit Roden, of we ook samen een actie konden opzetten voor gezinnen met jonge kinderen uit de gemeente Noordenveld, die eigenlijk nooit eens op vakantie kunnen. Dit bijvoorbeeld door financiële omstandigheden.


 


Daar hoefden wij niet lang over na te denken en wilden daar graag ons steentje aan bijdragen. Er moesten nog wel snel 2 nieuwe gezinstenten geregeld worden waar in geslapen kon worden .


 


Natuurlijk dachten wij meteen aan Kampeerhal Roden. Aangezien wij daar een kort lijntje mee hebben is 1+1 dan snel 2. Kampeerhal Roden wilde graag met ons aan deze actie voor de minima! meewerken en stelden 2 nieuwe gezinstenten beschikbaar. Hoe mooi is dat!


 


In de maand augustus stelt Camping Ot & Sien dan 2 staanplaatsen beschikbaar van zaterdag 3 augustus t/m zaterdag 24 augustus. Dus in totaal kunnen maarliefst 6 gezinnen een week gratis komen kamperen in Roden op Camping Ot & Sien.


 


Woon je in de gemeente Noordenveld en wil jij graag eens met je gezin gratis een weekje kamperen email dan naar camping-ot-en-sien@hotmail.com o.v.v. "actie voor de minima" . Schrijf er bij waarom juist jij dit echt graag wilt en misschien sta jij samen met je gezin dan al aankomende zaterdag op de camping.


 


Let op, deze actie geldt alleen vanaf zaterdag 3 augustus t/m zaterdag 24 augustus 2019!


Op de foto beheerder Wieb Vorenholt met het bestuur van Camping Ot & Sien.