Easyslim.nu Roden officieel geopend.


 


Roden - Op 24 juli zijn de deuren van Easyslim.nu Roden feestelijk geopend. Plaatselijke ondernemers, klanten, kennissen en familie waren getuigen van de door Martha Strengholt geopende afslankstudio Easyslim.nu Roden aan de Handelsweg 12.


 


Martha vertelt dat ze vanaf 1987 werkzaam is in de zorg en uit interesse in aanraking is gekomen met Easyslim.nu. “Dit afslankconcept heeft mij zo overtuigd dat ik het iedereen gun om lekker in zijn vel te komen. Met passie voor gezondheid en welzijn ben ik met mijn Easyslim.nu studio gestart aan de Handelsweg 12, 9301ZN te Roden”.


 


Wat doet Easyslim.nu?
“Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel, terwijl het apparaat al het werk doet. Zo simpel is het. Via ultrasound worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. Easyslim.nu is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die fanatiek sporten en dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Ook helpt het bij cellulitis en striae; de behandelingen trekken de huid namelijk mooi strak”.
“Er zijn mensen die om een bepaalde reden niet meer kunnen sporten”, zegt Martha. “Bijvoorbeeld omdat je een blessure of reuma hebt. Voor die mensen is Easyslim.nu ook aantrekkelijk, want het zorgt ook voor spiertraining. Na een behandeling voel je je weer fit.”


 


Nieuwgierig geworden? Easyslim.nu Roden of mail naar roden@easyslim.nu


Voor info: www.easyslim.nu of bel met Martha: 06 – 44066875