RODEN - Onder de Linden en De Pompstee weten wat genieten is. Ze toveren de parkeerplaats om tot het gezelligste plein van Roden. Wat goede artiesten, lekkere hapjes en koude drankjes erbij en Roden Live is geboren.

Al een tijdje speelde Janet Hamstra-de Vries van Onder De Linden met het idee om een klein festival neer te zetten op de parkeerplaats achter Onder de Linden. Deze parkeerplaats wordt gedeeld met De Pompstee, dus de samenwerking tussen de twee horeca gelegenheden was een vanzelfsprekend resultaat.

Op 18 augustus is het zover: de eerste editie van Roden Live. Dompel je onder in muzikale glorie met toppers als Marco Schuitmaker, Anno Britting en Rika. Maar ook Richard van Twiller en natuurlijk coverband The Finest. Heerlijk genieten van live muziek, lekkere hapjes en koude drankjes. Wat wil je nog meer op een mooie zomerse middag? Dus noteer vast in je agenda Roden Live: zondag 18 augustus van 13:00 tot 19:00 uur op de parkeerplaats achter Onder de Linden en De Pompstee; het gezelligste plein van Roden. Dit wil je niet missen.