De zomervakantie...... Voor de scholieren onder ons begint de zomervakantie morgen, de voortgezet onderwijs scholieren konden de wekker vorige week al uit zetten. De bouwvakkers moeten nog even 2 weken door buffelen.
Vakantie…. weken van te voren wordt de sleurhut van stal gehaald en geparkeerd op de oprit om ‘m schoon te maken en na te kijken. Vind het zelf altijd tricky, want als de caravan weg is, gaat voor de niet-vakantie-vierende inbreker een alarmsignaal: caravan weg, bewoners weg. De dakkoffers worden weer geïnstalleerd op de auto’s. De tenten worden opgezet in de tuin om te kijken of alles nog compleet is en uiteraard even luchten na een stoffig jaar op zolder. Oppas voor de diertjes en plantjes wordt geregeld. Last-minute reisjes worden geboekt, want tja, na een paar tropische dagen is de zomer ver te zoeken hier in Nederland. Gaan we naar het buitenland of blijven we lekker in eigen land?
We zijn erg benieuwd naar uw vakantieverhalen of leuke vakantiekiekjes. Mail ze naar ons info@ditisroden.nl. Fijne vakantie!
(ps: wij blijven u in de vakantie uiteraard op de hoogte houden van al het nieuws in en rondom Noordenveld)