Roden - Na maanden van voorbereiding namen dinsdagavond de leerlingen van groep 8 van CBS De Parel afscheid van hun basisschooltijd. Zij deden dit door het opvoeren van een geweldige uitvoering van de musical “Bende op de Camping” met hun ouders, broertjes, zusjes en leerkrachten als publiek. Spel, kleding, schmink, decor, muziek; alles klopte!

Er werd veel gelachen maar zeker ook een traantje gelaten. Als echte sterren kwamen ze in cabrio’s aan bij De Parel. Natuurlijk was de rode loper voor ze uitgelegd en werden ze welkom geheten door het enthousiaste publiek. Na de musical volgde het echte afscheid en werden ze één voor één in het zonnetje gezet door hun juffen Dorie en Jansje.

Maandag keken eerst de andere groepen en dinsdagochtend konden de opa’s, oma’s en andere familie al genieten van deze leuke musical. De day after nog trakteren en dan eindelijk het uitzwaaimoment. Na de zomervakantie start hun nieuwe avontuur op het voortgezet onderwijs!

Veel succes Lars, Ahmad, Saif, Kerlos, Jurian, Mariam, Els, Silke V., Digna, Ronald, Yaron, Justin, Daniël, Anna, Annelies, Silke D., Marit en Carlijn!