Inwoners van Roden en omstreken, dit is Tjalling en werkzaam in Roden. Laten we met elkaar Tjalling en Kelly helpen. Tjalling was kort geleden net begonnen om zijn woning te verbouwen om er iets moois van te maken inclusief kinderkamer voor hun a.s kindje. Nu vecht Tjalling al twee weken voor zijn leven. Laten we hem met elkaar helpen, door een kleine donatie, zodat zijn woning weer bewoonbaar is voor hun a.s kleine en Tjalling zelf. Alvast bedankt voor uw steun.


 


Dit is Tjalling, 


31 jaar oud, de trotse vriend van Kelly, papa to be (December 2019), recent eigenaar geworden van zijn droomhuis, politie agent, sportinstructeur en een liefhebber van vissen en muziek.  


 


Tjalling,  


een levensgenieter, een harde werker en een familieman.... die tot voor kort samen met Kelly nog een gelukkig onbezorgd leven leidde. Een prachtig stel in de bloei van hun leven en samen uitkijkend naar hun eerste kindje en een mooie toekomst samen. 


 


Op 23 juni 2019 veranderde het leven van Tjalling en Kelly voorgoed. Op deze dag is Tjalling getroffen door een herseninfarct, een hersenbloeding en epileptische aanvallen. 


 


Het is nu bijna twee weken later en de situatie van Tjalling is nog steeds zorgwekkend. Tjalling is eenzijdig verlamd, de bloeding in zijn hoofd is nog niet gestopt en hij heeft ontzettend veel pijn. Over het toekomstbeeld van Tjalling is op dit moment niks te zeggen, wat wel duidelijk is is dat hij blijvende schade zal houden. Gelukkig kan Tjalling met zijn geliefden communiceren. Dit houdt echter ook in dat Tjalling heel goed beseft in welke situatie hij is beland. Wij kunnen de juiste woorden niet vinden om deze verschrikkelijke situatie te beschrijven. Behalve dat de situatie intens verdrietig is. 


 


Enkele uren voor deze verschrikkelijke gebeurtenis heeft Tjalling een belangrijke rol gespeeld op onze bruiloft, hij speelde een prachtig nummer op zijn gitaar. Wij zijn hem hier ontzettend dankbaar voor. Daarnaast is Tjalling natuurlijk een zeer gewaardeerde collega en persoon die in deze situatie alle hulp verdient die bestaat, daarom hebben wij deze pagina opgestart. 


 


Tjalling, Kelly en hun liefdes baby hebben dringend hulp nodig. Tjalling was druk bezig met de verbouwing van hun aangekochte huis. De woning is op dit moment volledig gestript en onbewoonbaar. Tjalling zou de woning zelf opknappen en af maken voordat de baby geboren wordt, jullie begrijpen dat Tjalling dit niet meer kan doen. Wij willen graag zoveel mogelijk geld bij elkaar verzamelen om zo de verbouwing van het droomhuis van Tjalling en Kelly te realiseren. En dat de woning af is voor de geboorte van de baby. Ook zou er geld nodig zijn om de woning aangepast te krijgen aan de huidige situatie van Tjalling. Er is veel geld nodig maar iedere bijdrage wordt gewaardeerd. 


 


Lieve mensen, help dit lieve en prachtige stel. Wat zou het een rust geven als zij de verbouwing uit handen kunnen geven en zich kunnen focussen op het waarschijnlijk lange en intensieve herstel van Tjalling en natuurlijk het prachtige wonder die groeit in de buik van Kelly. 


 


LATEN WE MET ELKAAR EEN THUIS BOUWEN VOOR TJALLING EN KELLY! 


Dit bericht is in overleg met Kelly opgesteld, deel dit bericht zoveel mogelijk zodat we iedereen kunnen bereiken die iets kan en wil betekenen. 


 


Update:


Lieve mensen, hartverwarmend om alle reacties en donaties binnen te zien komen. En dat al zo snel! Dit hadden we niet durven dromen. 


Wij hadden 20.000 Euro als doel gesteld, niet wetende wat we überhaupt konden verwachten. 


Mochten we de 20.000 Euro halen, laten we dan niet stoppen met doneren. Dit gezin kan alle hulp goed gebruiken! 


Update 2: 


WoW, overweldigend. Binnen 15 uur de 20.000 euro behaald. Wat een lieve reacties van iedereen die wil helpen. Hier zijn geen woorden voor. We hebben het doel bijgesteld, omdat alles wat extra binnen mag komen zo hard nodig is.


 


HIER KUNT U HELPEN EN DONEREN