Dagbesteding De Stiel in Peize 12,5 jaar open!


 


Afgelopen week bestond dagbesteding De Stiel in Interzorg De Hoprank in Peize 12,5 jaar! En dat hebben ze niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dit is dinsdag 2 juli dan ook op feestelijke wijze gevierd met alle mensen die dagbesteding De Stiel bezoeken.


 


Alle cliënten én vrijwilligers zijn bij binnenkomst feestelijk onthaald met koffie en gebak.
Hierna werd afgereisd naar openluchtmuseum Ellert en Brammert in Schoonoord, waar iedereen genoot van de ‘goede oude tijd’ in onder andere plaggenhutten en veel ‘spullen’ uit die tijd. Na een heerlijke lunch, werd de terugreis een ware belevenis door de toeristische route die werd gevolgd. Al met al een meer dan geslaagde dag!


 


Voor wie is én wat is dagbesteding?
Dagbesteding is speciaal bedoeld voor ouderen die nog zelfstandig thuis wonen, maar merken dat ze zich wat minder goed kunt redden. Of hulp van naasten krijgen en die hierbij wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Door het bezoeken van dagbesteding De Stiel in Peize, kunnen deze mensen samen met andere ouderen een fijne dag hebben. Een hele of halve dag, of meerdere dagen in de week? Alles is mogelijk. In ieder geval kan dagbesteding een zinvolle bijdrage leveren aan het langer thuis blijven wonen, om actief te blijven en om structuur aan te brengen in de dag.


 


Sfeerproeven!
Kom gewoon een keertje gezellig langs sfeerproeven en ervaar zelf hoe het is en wat er allemaal mogelijk is op De Stiel!


 


Dagbesteding De Stiel
Gevestigd in Interzorg De Hoprank, Hoofdstraat 21 in Peize
Telefoon: 050 406 55 35 (dagelijks tussen 9.00 en 16.00 uur)
Dinie en Jeanine staan u graag te woord!