Peize - Met ingang van 1 juli 2019 is Bibliotheek Peize op vrijdagavond gesloten. Dit betekend dat vrijdag 5 juli de bibliotheek om 17.00 uur gesloten is. Klanten kunnen tijdens openingstijden en activiteiten van het Dorpshuis gebruik wel maken van de selfservice voor het lenen, terugbrengen en verlengen van boeken. Ook kunnen boeken ingeleverd worden in de boekenbus, links van de ingang van het Dorpshuis.

Daarnaast zijn klanten van Bibliotheek Peize zijn welkom in alle bibliotheken van Drenthe, dichtstbijzijnde bibliotheken met een avondopenstelling zijn Bibliotheek Eelde op dinsdagavond en Bibliotheek Roden op donderdagavond, beide tot 20.00 uur geopend.

Vanaf 1 juli zijn de reguliere openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur. Met uitzondering op de zomervakantie. Vanaf 15 juli t/m 26 juli is bibliotheek Peize gesloten en we er gelden aangepaste openingstijden van 29 juli t/m 23 augustus, dan is de bibliotheek open van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze openingstijden is er een vrijwillige medewerker aanwezig voor het beantwoorden van vragen.