Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

Zuidbroek - In een knotsgekke wedstrijd is het TLC (Tolbert/Leek) gelukt om vanuit de 4e klasse naar de 3e klasse te promoveren.

Westerwolde was de tegenstander van TLC. TLC begon prima en dacht de overwinning in de rust al binnen te hebben na een 2-0 voorsprong door doelpunten van Rutger van der Veen. Maar zoals vaker dit seizoen kantelde de wedstrijd in de 2e helft naar de kant van Westerwolde. Het kwam zelfs op een 2-3 voorsprong en had Westerwolde het in eigen hand. Toch wist TLC in de slotfase terug te komen naar een 4-3 voorsprong door doelpunten van Delano Dussel en Rutger van der Veen.

Met deze overwinning speelt TLC volgend seizoen in de 3e klasse. Daar worden mooie derby's uitgevochten, waaronder tegen Peize en Nieuw-Roden.