RODEN - Zaterdag 15 juni stond er voor Julian (5) en zijn gezin een unieke dag op de planning: hún Opkikkerdag. De ene na de andere verrassing stond op ze te wachten. Met als doel? Alle zorgen even vergeten en met het gezin volop genieten. Julian is namelijk ziek. Dit heeft impact op zijn leven, maar ook op van dat van zijn ouders en broertje Niek (2) en zusje Emilie (2). Daarom nam Stichting Opkikker ze mee naar een wereld waar de ziekte even géén hoofdrol speelt: de unieke Opkikkerwereld. Met een persoonlijk programma en persoonlijke begeleiding was het een dag die ze niet snel zullen vergeten!

Het gezin begon de dag met het vastleggen van alle feestelijkheid tijdens een professionele fotoshoot. Hierna was het tijd voor het verjaardagsfeest van de kikker: het was weer een dolle boel! Om even bij te komen werden ze koninklijk vervoerd met de koets naar het paleis waar de lakei op hen stond te wachten. Ze werden in het paleis op hun wenken bediend en helemaal in de watten gelegd. Na een uitgebreide lunch was het tijd voor wat meer actie. Er was een brandje gesignaleerd op het park, en de brandweerlieden konden wel wat hulp gebruiken. Gelukkig schiet het gezin samen te hulp en is de brand snel meester. Daarna was het nog tijd voor een ritje met een grote truc. Als allerlaatste stond er nog een uitgebreid diner buffet en een optreden op ze te wachten. Wat was dit een fantastische dag!

Stichting Opkikker
Als je kind ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken, kracht die er soms simpelweg niet (meer) is. Precies waar Stichting Opkikker bij helpt. Met een keten van kracht zetten zij zich elke dag vol overgave in om deze gezinnen, op de momenten dat het er echt toe doet, te ontzorgen en de energie te geven om door te gaan. Met man en macht, met vrijwilligers en enthousiastelingen, met donateurs en sponsors, wordt geholpen om gezinnen met een ziek kind een positieve boost te geven. Vandaag, morgen en volgend jaar. Zo bouwen ze aan een langdurige keten van kracht. Voor zoveel mogelijk gezinnen, zonder verlies van persoonlijke aandacht. Want tegenover ieder persoon die aandacht krijgt, staat iemand die belangeloos aandacht geeft. Samen wordt het verschil gemaakt in de levens die extra kracht en energie nodig hebben.
Meer weten over Stichting Opkikker? Neem een kijkje op
www.opkikker.nl
Foto's Stichting Opkikker©