Roden - Afgelopen donderdag, 13 juni, omstreeks het tijdstip van 20.00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden in het centrum van Roden. Een getuige heeft gezien dat een geparkeerde donkerkleurige Audi Q5 is aangereden door een ander voertuig waarbij de veroorzaker is weggereden. Deze getuige is vervolgens achter de veroorzaker aan gegaan en heeft de politie gebeld.
De Politie is eerst achter de veroorzaker aan gegaan en heeft de deze kunnen traceren. Even later was de betrokken Audi Q5 reeds vertrokken, nog voordat de politie met de eigenaar in gesprek kon of het juiste kenteken kon noteren.

Wij zijn zodoende op zoek naar de eigenaar van een donkerkleurige Audi Q5, die afgelopen donderdag rond 20.00 uur geparkeerd stond in het centrum van Roden. De mogelijkheid bestaat dat er schade is aan de auto maar dat deze nog niet is opgemerkt.
Ook zijn wij op zoek naar andere getuigen die wellicht ook het ongeval hebben zien gebeuren en wellicht nadere informatie over de Audi, of de toedracht van het ongeval kunnen geven.

Hebt u informatie over het ongeval, of bent u / kent u de eigenaar van de genoemde Audi? Neem dan contact op met de politie middels 0900-8844, of middels een (privé) bericht op enen van de social media accounts van de Politie Noord Drenthe.
Vernoem in beide gevallen volgend referentienummer: BVH 2019151156