Roden - 13 juli: Dé nachtelijke atb rit, dwars door gebouwen en over het terras. Schrijf je nu in op www.knight-riders.nl. Wederom een vernieuwd parcours. Vooraf in het startvak kunnen deelnemers met STUURBORDJE BINGO leuke prijzen winnen: wielershirts, sokjes, bidonnen van Bikelife Roden, bloemenbonnen van Bloemenpret Peize en zelfs een instructieles wakeboarden bij Wake Park Groningen .

Bij de start blaast feest-DJ Doedie, het peloton weg met zijn partymix. Onderweg is er voor onze deelnemers een gevarieerd aanbod qua parcours. Zelfs Rodenaren gaan op plekken komen waar ze nog NOOIT hebben gefietst! Dwars door Kampeerhal Roden, door onderzoekscentrum Health Hub Roden, langs het oude natuurbad, over de aangelegde atb baan, achter Manege De Hulhorst langs etc. Etc.

Ook het muziekaanbod is gevarieerd. Dansschoenen aan met DJ ReVil. Zijn Deephouse bepaalt het ritme tijdens dit 45 km durende fietsfeest. ReVil staat nabij Hotel Onder de Linden waar fietsers letterlijk voor zijn booth passeren. Tegelijkertijd staat Wesley Wolters met zijn Hollandse meezingers aan het parcours op het terras van Mo's Cafe. Ongetwijfeld zorgt hij, zoals we van hem gewend zijn, voor een topsfeertje!
Na de finish rond middernacht kunnen deelnemers gratis op de foto en wacht er een lekkere hap eten op het terras. Moge het feest tot laat duren. Tot ziens in Roden!!