Erenstein Boomverzorging:

Is een jong en dynamisch bedrijf. Opgericht door mij, Garbrand Erenstein, specialist in het kappen & snoeien van alle soorten bomen. 
Mijn vakmanschap is ontwikkeld door meer dan 10 jaren mijzelf volledig in deze branche te storten. Door geregeld nieuwe cursussen en bijeenkomsten te volgen blijft mijn kennis up-to-date en zal ik altijd op een veilige en verantwoorde manier mijn werkzaamheden kunnen uitvoeren. Tegenwoordig heb ik twee jongens in dienst, Patrick en Max. Beide jongens zijn net zo gedreven in het vak als ik.
 

Hoe ga ik te werk?

Waar een hoogwerker stopt, gaan wij klimmend verder. Dit wil zeggen dat wij iedere klus aan kunnen, van kleine bomen tot grote (monumentale) bomen.
Tevens hebben wij de beschikking over een 230PK versnipperaar die takken tot 30 cm kan versnipperen. Een stobbe frees waar wij elke bereikbare stobbe mee kunnen uitfrezen. Zagen die voldoen aan alle eisen en gemakken van tegenwoordig. En niet te vergeten moderne, dynamische & veilige klimuitrusting.

Veiligheid staat voor alles, ik zal daarom ook altijd voor het maken van een offerte, de situatie bekijken en zal hierna bekijken hoe ik deze werkzaamheden het beste kan verrichten en wat de beste oplossing is om de klus zo veilig en goedkoop mogelijk te klaren. 
Alhoewel ik er nooit vanuit ga en er gelukkig nog nooit gebruik van heb hoeven te maken, ben ik goed verzekerd. Indien er schade wordt veroorzaakt zal dit door de verzekering worden opgelost.

Diploma's & Certificaten:

ERBO gecertificeerd

Europees zaagbewijs ECC 3

European Tree worker (ETW)

Bos & Natuurbeheer (Velp)

VTA Controleur

Motorzaag diploma's

Rijbewijs voor trekker, aanhanger & vrachtwagen

Volgen meer, altijd actief met bijscholing.

 Wat kan ik voor u betekenen?

Kappen & Snoeien

Bosbouw- & landschapswerkzaamheden

Planten & verplanten

VTA controles uitvoeren*
* Periodieke boomcontroles zijn essentieel om te voldoen aan de wettelijke zorgplicht. Mogelijke problemen kunnen zo tijdig opgemerkt worden en mogelijke risico’s van schade die hieruit voort kunnen vloeien kan worden verminderd of weggenomen.

 

(Kap/snoeiafval zal aan het einde van de opdracht verwijderd worden).

 Adres:
Havezathenlaan 37
9301SC Roden

T: 0652646664
M:erenstein.boomverzorging@hotmail.com
Erenstein Boomverzorging