Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van al het

GOMOS speelde zondagmiddag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen en won op de valreep van GRC Groningen. Door een benutte penalty van Ronald Sloots won de ploeg van trainer Wim Bakering met 2-1. Door de overwinning blijft GOMOS op de vierde plaats staan in de 1e klasse F, en dat met nog één wedstrijd te spelen.

Op een zonnig Sportpark Schapendrift in Norg zagen de aanwezige supporters een wedstrijd met weinig kansen. Joris Adams was in de zesde minuut wel dichtbij de openingsgoal, maar hij kopte op de paal. De gasten uit Groningen kwamen er een paar keer goed uit. Maar echte kansen kwamen er niet. In de tweede helft kreeg GOMOS iets meer balbezit en werd het een aantal keren gevaarlijk. De thuisploeg kwam pas in de 73e minuut op een 1-0 voorsprong. Na een goede actie van invaller Luuk Steentenbergen schoot Joris Adams, die zijn laatste thuiswedstrijd voor GOMOS speelde, feilloos binnen. Even later werd trainer Wim Bakering in het zonnetje gezet door middel van een sfeeractie van de GOMOS-supporters. Toch leek GOMOS nog punten te gaan verspelen. GRC Groningen kwam vijf minuten voor tijd plotseling langszij. GOMOS ging in de slotfase voor de overwinning en stuurde bij een corner keeper Melvin Koning mee naar voren. De lange doelman kwam net niet bij fe bal, maar de bal ging na een duw op de stip. Uit frustratie duwde de speler van GRC Groningen de scheidsrechter omver, waarna hij mocht vertrekken met rood. Ronald Sloots bleef koel en schoot GOMOS niet voor de eerste keer dit seizoen vanaf de strafschopstip naar de overwinning.

Een belangrijke zege voor GOMOS. Concurrent SVBO kwam tegen koploper vv Emmen niet verder dan een 2-2 gelijkspel, waardoor het verschil nu drie punten is. Volgende week zondag 26 mei speelt GOMOS de laatste competitiewedstrijd van het seizoen, uit bij VKW. Bij een zege in Westerbork wint GOMOS de derde periode en is het zeker van nacompetitie voor promotie naar de Hoofdklasse. Bij een ander resultaat zit GOMOS in de wachtkamer. VKW – GOMOS begint zondagmiddag om 14.00 uur.