Langelo - Na een lange tijd van keihard werken en veel tegenslagen is het toch uiteindelijk gelukt om een boerderij te kopen. Wij gaan dit jaar verhuizen naar het prachtige Langelo naar de Schoolbrink 8. Een veilige thuisbasis voor onze koeien en waar we ons bedrijf permanent kunnen vestigen en kunnen bouwen aan een toekomst!

Dit is een hele mijlpaal voor ons en we zijn dan ook ontzettend trots dat we dit hebben bereikt! In 2010 met niets begonnen en kijk waar we nu staan. Als je gelooft in je plan dan kan iedereen zijn of haar doel bereiken!

Wij hebben afgelopen 2 jaar een zware tijd gehad. Opgeven was absoluut geen optie. Toch kwam het woord ‘stoppen’ steeds vaker ter sprake. Gepest door de regelgeving van de overheid, net als zoveel andere veehouders. Maar ook misschien wel door eigen schuld, omdat we een veehouderij proberen te runnen met zeldzame rassen op een duurzame manier. Een boerenbedrijf runnen in deze tijd is geen makkelijke taak. Toch heeft onze passie voor de koeien en ons idealisme gezorgd voor de nodige vechtlust om door te gaan!

Op de nieuwe locatie gaan wij de huidige boerderijwinkel voortzetten in een iets ruimer jasje. Daarnaast starten wij met een melkveetak en gaan we omschakelen naar een biologische bedrijfsvoering, een bewuste en logische keuze. Ook gaan wij een samenwerking aan met Stichting de Nieuwe Leefstijl, waardoor wij ons meer kunnen richten op voedseleducatie voor jongeren.

Een nieuwe uitdaging dus, wij hebben er ontzettend veel zin in!

Zonder onze vaste, trouwe klanten hadden wij dit nooit kunnen realiseren. Dit beseffen wij heel goed. Wij zijn dan ook iedereen ontzettend dankbaar die ons op wat voor manier dan ook heeft gesteund. Wij hopen natuurlijk dat u met ons meeverhuist. De nieuwe locatie bevindt zich slechts een paar kilometer verder verwijderd van de huidige locatie en is straks nog veel aantrekkelijker om te bezoeken.

Maar….voorlopig zitten wij eerst nog in Roden. Wanneer ons bedrijf definitief wordt verplaatst wordt ruim op tijd bekend gemaakt. De verwachting is medio juli/augustus.

Een blije groet,

Tessa & Wim