Norg - Op 15 mei 2019 van 18.00 tot 20.00 uur organiseert Heijmans Woningbouw Noord een informatieavond over het project Eschlanen in Norg. Deze informatieavond vindt plaats in Grand Café Hotel Karsten te Norg.

Eschlanen is onderdeel van het plan Oosterveld en bestaat uit 12 rijwoningen en 14 twee-onder-één- kapwoningen. De duurzame woningen worden allemaal voorzien van de nieuwste technieken met onder andere een bodemwarmtepomp en slimme huisbesturing. Het zijn ruime woningen, geschikt voor een brede doelgroep. De twee-onder-één-kapwoningen hebben optioneel de mogelijkheid om te ‘slapen en baden’ op de begane grond en kunnen daardoor levensloopbestendig worden gemaakt.

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt er meer informatie gegeven over onder andere de woningtypologieën, situatie, plattegronden en het proces. De start verkoop van dit project zal pas na de zomer plaatsvinden. Smit & Douma makelaars uit Roden is de verkopend makelaar van Eschlanen en zij zijn op 15 mei ook aanwezig.

Op de informatieavond wordt geen plenaire presentatie gegeven. Het is een informatiemarkt waarbij er gelegenheid is om in gesprek met Heijmans en de makelaar meer informatie te verkrijgen.

Ook de gemeente Noordenveld is tijdens de informatieavond aanwezig om toelichting te geven op de rest van de ontwikkelingen op het Oosterveld en eventuele vragen daaromtrent te beantwoorden.
Foto's aangeleverd