RODEN - Deze bijzondere tentoonstelling en alle activiteiten eromheen, gaat alweer de laatste week in. Tot en met 2e paasdag(speciaal geopend tweede Paasdag) kunt u nog zien wat de ontmoetingen met mensen met dementie bij 15 jonge kunstenaars heeft gedaan. Werken om bij stil te staan en dat is ook precies wat er gebeurt. Dus neem de tijd om rustig rond te kijken, ook bij de jeugdexpositie door leerlingen van de Lindenborg, de aangrijpende gedichten rond het thema, de quilts en de diverse andere beziens- en beleefwaardigheden.

U bent van harte welkom bij de laatste activiteiten:
de gedichtenavond op vrijdag 19 april om 19.30 uur met dichter Arjen Boswijk uit Groningen en gedichten van de gedichtenwedstrijd. Op zaterdagmiddag 20 april is “Van levensverhaal tot levensboek” door Roelie Otter van 14 – 15 uur. Deelname kost € 5,- .
Graag aanmelden bij dementie@kunstencentrumk38.nl

Beide paasdagen worden opgeluisterd met muzikale optredens: op zondag 21 april door duo Offenes Fenster met sfeervolle Balkan-muziek en op maandag speelt Martijn Meulenbelt piano; dan is er tot slot op 22 april een ‘Meet & Greet met de kunstenaars’. Iedereen van harte welkom.
Voor meer informatie kijk op de website www.kunstencentrumk38.nl

Kunstencentrum K38 , Kanaalstraat 38 te Roden, woensdag t/m zondag 13-17 uur. Entree €2,- tot 18 jaar gratis. www.kunstencentrumk38.nl
Foto 1: Muziekworkshop "leren musiceren met mensen met dementie"
Foto 2: Muziekworkshop "leren musiceren met mensen met dementie"-2