Roden - BD Beautysalon werkt met 100% pure, krachtige en organische ingredienten.
Heb je een gevoelige, droge huid? En regelmatig last van rode vlekjes en/ of eczeem? Dan heb ik de oplossing voor jou!
In tegenstelling tot vele andere merken en producten, zijn de producten van 'Ik Skin' speciaal afgestemd op de natuurlijke Ph waarde van de huid. Door parfum, synthetische werkstoffen en onjuiste pH waarden in producten kunnen huidproblemen juist ontstaan en/of erger worden.
De producten van 'Ik Skin Perfection' bevatten GEEN synthetische werkstoffen zoals minerale olien, parabenen, synthetische geur en kleurstoffen. Zijn NIET getest op dieren.
Wat zit er wel in de producten waardoor ze zo bijzonder goed werken?
Er zitten zogenaamde groene cosmeceuticals in, dit wil zeggen dat er krachtige werkstoffen in zitten die dieper de huid ingaan. Wat ook heel bijzonder is aan “Ik” : is dat er bepaalde producten speciaal ontworpen zijn en gebruikt kunnen worden op de kwetsbare huid van mensen die chemo’s of bestralingen ondergaan.
Na meer dan 2 jaar te werken met Ik Skin Perfection heb ik inmiddels zichtbare en goede resultaten bereikt, en al vele klanten blij kunnen maken.
Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je graag meer informatie?
Ik ben te bereiken op: 06 27053180, als ik niet kan opnemen op dat moment probeer ik zo snel mogelijk terug te bellen. Een bericht via Whatsapp mag ook!
Ook kun je een kijkje nemen op www.ik-skinperfection.nl of www.bdbeautysalon.nl voor de behandelingen en tarieven.
Of kom langs in de salon, ingang de knalblauwe deur aan de zijkant van Beauty Inside Kanaalstraat 15 in Roden.
Liefs, Brenda Dijk