PEIZE - “De Spirituele allochtoon: Eindelijk vrij” “Hoe kijk ik naar mijzelf en naar mijn leven? Welke oordelen neem ik vanuit het verleden mee en kan ik nu loslaten omdat ik ze niet meer nodig heb? Durf ik mijzelf alle ruimte te geven om gelukkig te zijn?”

Samira Ahale schreef een boek over de gevolgen van haar onveilige jeugd, en de stappen die ze heeft gezet om zichzelf te bevrijden. Na een scheiding en een burn-out waardoor ze helemaal vastliep, besloot ze om het roer om te gooien. Ze was klaar met het verleden. Ze besloot om deze in alle opzichten los te laten en hervond haar innerlijke vrijheid. Haar inzichten deelt ze met veel passie als spreekster, schrijfster en coach.

In deze interactieve lezing krijg je oefeningen en opdrachten waardoor je inzicht krijgt in jouw manier van denken en waarnemen. Dit inzicht leidt tot nieuwe perspectieven en positieve ontwikkelingen. In je leven, in je werk en in je omgeving.
De lezing is op dinsdagavond 16 april in de Peizer Hopbel. We starten om 20.00 uur maar vanaf 19.30 is de inloop. Entree is 10 euro en daarvoor ontvang je tevens een exemplaar van het maandblad Spiegelbeeld. Aanmelden svp vooraf via info@leefstijlkompaz.nl of 06-21561743
leefstijlkompaz.nl