Nietap - Na het succes van de 40ste rommelmarkt van vorig jaar en de vele rommelmarkten van de jaren daarvoor gaan we wederom voor een top rommelmarkt, de 41e keer! Ook dit jaar hebben de inwoners van Nietap en Terheijl de zolders, schuurtjes, kamers, hoeken en gaten weer opgeruimd.

De mooiste spullen zijn weer beschikbaar gesteld voor de rommelmarkt waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan OBS de Flint in Nietap. De vele vrijwilligers zorgen ervoor dat alles mooi gesorteerd ligt te wachten op een 2e , 3e of misschien wel 4e leven! Ook is er gedacht aan de inwendige mens, een hapje of drankje op het gezellige terras, het is allemaal mogelijk.

Ook het Rad van Fortuin heeft weer leuke prijzen. Als extraatje dit jaar een stukje entertainment van topniveau in de vorm van een ballonnenclown!

Kortom heeft u zin in mooie koopjes, topstukken, gezelligheid en vertier? Kom dan zaterdag 13 april tussen 13.00 uur en 16.00 uur naar het schoolplein van OBS de Flint in Nietap aan de J.P. Santeeweg 109 te Nietap.