Zaterdag 6 april stond bij GRIP-concept in Roden in het teken van trainen voor het goeie doel: Stichting Downsyndroom.

Een groep van zo’n 15 leden ging onder leiding van Fred Wekema de strijd aan met zichzelf en met de uitdaging om 6 uur lang voluit te trainen. In bootcampstijl trainden de leden zich in het zweet om meteen daarna, nog nahijgend, volledig de focus te leggen op de GRIP Combat- en GRIP Defence technieken! Verlies van concentratie was geen optie! Opgeven evenmin!

Ook werden er 2 taarten verloot en mede dankzij de gulle gift van Auto Recycling Maris en Janneke Nijnuis kon het totaal bedrag nog worden opgehoogd.

Het resultaat mocht er zijn want na afloop presenteerde Fred met trots de cheque waarop het mooie bedrag van 1705 euro stond vermeld!

Trainen op een lege maag ging natuurlijk niet maar dankzij, onder andere, de sponsoring van BakkerBart in Roden en de Poeisz in Nieuw Roden gingen de buikspier- en opdrukoefeningen ook het laatste uur (bijna) vanzelf.

Een groot woord van dank voor alle leden die er zaterdag waren, voor iedereen die heeft gedoneerd en voor iedereen die op elke andere wijze zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan die dag!

Fred Wekema.
GRIP Concept
www.grip-concept.nl