Norg - GOMOS heeft zondagmiddag tegen SVBO goede zaken gedaan in de 1e klasse F. De ploeg van trainer Wim Bakering won op eigen veld in blessuretijd met 1-0 door een benutte strafschop van Ronald Sloots.

De supporters werden op de Schapendrift niet getrakteerd op een leuke wedstrijd. Het lentezonnetje maakte ietwat goed. Beide ploegen hanteerden vaak de lange bal, waardoor het een rommelige wedstrijd werd. Na een halfuur spelen leek GOMOS op een 1-0 voorsprong te komen, maar Ivo Drenth scoorde uit buitenspelpositie. Gelijk na rust kreeg GOMOS opnieuw een grote kans. Na een te zachte terugspeelbal leek Jannes Siegers te kunnen scoren, maar de bal vloog naast. In het laatste kwartier ging GOMOS opnieuw op zoek naar de openingstreffer, maar doelman Lennon Ebeltjes van SVBO pakte twee ballen uit de hoek. De wedstrijd leek te eindigen op 0-0, maar in de blessuretijd ging de bal op de stip. Jannes Siegers werd onderuit gehaald. Ronald Sloots wist hier wel raad mee en bezorgde GOMOS drie belangrijke punten.

Door de overwinning stijgt GOMOS naar de vierde plaats en gaat het SVBO voorbij op de ranglijst. Volgende week zondag 31 maart speelt GOMOS opnieuw een thuiswedstrijd. Dan is om 14.00 uur FVC de tegenstander.