Vrijdag 22 maart was er de wedstrijd OS Lusitanos - Leekster Eagles in Amsterdam.
Na een minuut stilte voor de slachtoffers van de schietpartij in Utrecht kon er aan de wedstrijd begonnen worden.

De spelers van Leekster Eagles begonnen gelijk druk te zetten op het doelgebied van Os Lusitanos. Maar met druk alleen ben je er nog niet. De lijntjes liepen nog niet zoals het moest waardoor de druk niet kon worden gesoupeerd. Het was Lusitanos die het scorebord aan het werk wist te zetten. Na tien minuten te hebben gespeeld was de stand 2-0 voor Lusitanos. Na elf minuten speeltijd was het Luciano Matulessey die de keeper van Lusiantos wist te verschalken en de stand werd 2-1. Zes minuten voor rust wist Lusiantos weer te scoren en de stand werd 3-1. Met nog vier minuten speeltijd was het Roy de Vries die scoorde en daarmee de ruststand van 3-2 neerzette.

In de tweede helft trok Amin Ajouaou met nog veertien minuten te gaan de stand gelijk en het was 3-3. Mehdi Charaf-Eddine wist daarna de Eagles op een voorsprong te brengen. Dit voordeel werd met nog zes minuten te spelen weer gelijk getrokken door OS Lusitanos. De overtredingsbordjes kwamen over en weer op de vijf te staan waardoor de tien meters werden ingebracht. Het was Luciano Matulessey die met nog ruim één minuut op de klok een tien meter voor de Eagles wist te benutten waardoor Lusitanos tegen een achterstand aan keek; 5-6. De inbreng van de vliegende keeper wat de druk op het doelgebied van Erwin Mensink stevig verhoogde mocht niet meer baten. Het laatste fluitsignaal klonk en de drie punten gingen in de tas van de spelers van Leekster Eagles.